ep archivo   comision europea  la comision europea selecciona a indra para participar en 14
INDRA - Archivo

Edge ha formalitzat un nou acord amb Indra que donarà lloc a una nova empresa conjunta amb seu a Abu Dhabi que desenvoluparà i produirà sistemes radar de propera generació a Unió dels Emirats Àrabs (UAE), obrint una cartera de comandes d'aproximadament 300 solucions radar avançades. El nou negoci comptarà amb drets preferents per a les comandes actuals i futures fora de l'OTAN i de la UE adjudicades a Indra.

  • 2,93$
  • -2,33%
  • 16,35€
  • -1,03%

L'empresa conjunta s'enfocarà estratègicament al desenvolupament continu de tecnologies, innovació i expansió del mercat global, dirigint-se a mercats no explotats i fragmentats no pertanyents a l'OTAN i de fora de la Unió Europea.

Edge aportarà la part comercial i els seus components tecnològics, mentre Indra millorarà les capacitats de la nova empresa mitjançant la transferència de tecnologia i el trasllat d'algunes capacitats d'enginyeria, comercials i de fabricació a l'empresa conjunta.

“Trobem un enorme valor en construir relacions que estimulin el creixement i brindin beneficis tangibles a totes les parts. La nostra nova empresa conjunta amb Indra, com a líder global del mercat en el camp de les tecnologies radar avançades, ens permetrà combinar les fortaleses de les dues empreses per crear una entitat que es converteixi en un actor principal en aquest sector. Estem convençuts que aquesta col·laboració estratègica serà un gran èxit”, assenyala H.E. Faisal Al Bannai, president d'Edege.

L'empresa conjunta també se centrarà a construir un equip de professionals altament qualificats a Unió dels Emirats Àrabs, especialment a l'àmbit comercial i d'enginyeria, fomentant tant el talent emiratí com el global i garantint una excel·lència operacional sostenible i una producció innovadora.

Aquest acord entre les dues companyies pot crear un dels principals actors del món en el camp de la tecnologia radar i és un pas cap a l'estratègia d'expansió internacional d'Indra. "Amb iniciatives estratègiques com aquesta, estem fent passos decisius en vectors claus de la nostra visió estratègica 2024-2026: lideratge tecnològic, creixement internacional i construcció d'aliances”, ha assenyalat Mar Murtra, presidenta d'Indra.

Amb aquest acord, Indra expandirà significativament i accelerarà el desenvolupament tecnològic i comercial del negoci de radars amb noves oportunitats en mercats internacionals d'alt potencial, un objectiu clau del seu nou Pla Estratègic.

Noticias relacionadas

contador