ep archivo   sede de indra 20220224114004
INDRA - Archivo

El Ministeri de Defensa francès, a través de la Direction General de l'Armement (DGA), ha escollit el sistema de gestió de trànsit aeri i radars d'Indra per donar suport a operacions aèries en tres de les seves bases, segons detalla la companyia en una nota de premsa.

  • 16,68€
  • 1,40%

Són aeròdroms que operen 24 hores al dia, els 365 dies a l'any, prestant servei a pilots d'elit que compleixen amb missions de màxima exigència. Aquests aeròdroms estan preparats per respondre de manera immediata a canvis bruscs en la demanda de trànsit.

El primer dels sistemes d'Indra s'ha implantat a la base aèria de Le Luc-en-Provence, seu de l'Escola d'Aviació Lleugera de l'Exèrcit de Terra Francès (EALAT - École de l'Aviation Légère de l'Armée de Terre).

Indra ultima ara la implantació d'aquests mateixos sistemes a la base aèria de DAX, a les Landes, que també forma part de l'Escola de Pilots d'Aviació Lleugera de l'Exèrcit de Terra Francès i on es dóna la formació inicial a pilots d'helicòpter dels tres exèrcits i la Gendarmeria.

D'altra banda, la companyia implantarà durant els propers mesos un radar primari PSR 2D a la base avançada de l'Exèrcit de l'Aire a Solenzara, Còrsega, enclavament estratègic per a les operacions a la Mediterrània.

El desplegament de tres radars, amb possibilitat d'un quart radar (radars primaris i secundaris d'Indra), s'emmarca dins del programa Sistema de Comandament i Control i Conducció d'Operacions Aèries Francès, SCCOA.

A més de les aeronaus militars, també es beneficiaran de la tecnologia d'Indra els serveis d'extinció d'incendis i cossos de protecció civil francesos que, de manera puntual, fan servir algunes bases aèries.

Noticias relacionadas

contador