ep oficinas de indra
INDRA

CVC Capital Partners ha mostrat el seu interès a comprar Minsait, la filial tecnològica d'Indra, segons ha publicat aquest dimecres El Confidencial. CVC s'ha sumat així a altres fons interessats en aquest negoci, com Apax Partners i Bain Capital, i la valoració dels quals oscil·la entre 1.800 i 2.100 milions d'euros.

  • 19,44€
  • 0,57%

A més, Cinven també ha mostrat el seu interès per comprar de manera aïllada el negoci de pagaments de Minsait, la valoració del qual pot oscil·lar entre 600 i 800 milions d'euros.

L'objectiu d'Indra és recaptar els diners necessaris per comprar l'operador de satèl·lits Hispasat, en el marc de la nova estratègia per convertir-se en una gran companyia del sector de la Defensa.

En aquest sentit, els experts de Banc Sabadell, que aconsellen comprar Indra, amb una valoració de 23,80 euros, recorden que “la venda (total o parcial) de Minsait és una de les claus d'Indra en aquest exercici, atès que els fons obtinguts li permetrien accelerar el desenvolupament de la nova filial NewCO Space, incloent-hi la possible compra d'Hispasat”.

Segons la seva opinió, "la irrupció de dos nous interessats a Minsait és positiva, ja que pressiona la valoració a l'alça". Tot i això, assenyalen que "la clau residirà en les valoracions de cada transacció i el valor generat".

Noticias relacionadas

contador