ep sede central de indra
INDRA

Indra ha adquirit el 100% de Simumak, empresa especialitzada en solucions d'entrenament de nova generació, de caràcter tàctic, i amb més de 5.000 simuladors lliurats a una vintena de països de tot el món.

  • 17,06€
  • 0,35%

L'operació permet a Indra enfortir el seu lideratge global en simulació amb noves solucions i capacitats que complementen la seva oferta actual, guanyar grandària per avançar en la seva estratègia de creixement als mercats internacionals i contribuir a la consolidació del sector a Espanya.

Indra podrà, a més, desenvolupar de manera molt més àgil els sistemes d'entrenament tàctic que els seus clients civils i militars demanen cada vegada més per potenciar les capacitats dels seus professionals, de manera molt més ràpida.

"Aquesta operació està alineada amb la nostra estratègia de realitzar adquisicions que contribueixin a accelerar encara més el nostre creixement internacional en àrees amb un fort potencial, tant a nivell civil com militar. Indra i Simumak presenten un alt grau de complementarietat tant en els seus equips professionals com en la seva oferta i la seva base de clients, això ens permetrà oferir un catàleg més ampli de solucions d'entrenament i explorar noves i importants oportunitats comercials", destaca Ignacio Mataix, conseller delegat d'Indra.

Per la seva banda, David Morán, CEO de Simumak, assenyala que "Simumak s'uneix al grup Indra com una empresa independent i amb producte propi, fruit del seu coneixement i experiència a Espanya i Llatinoamèrica durant els darrers 15 anys, i amb capacitats escalables per a la prestació de serveis i solucions de formació. Formar part d'Indra ens ajudarà a reforçar la nostra oferta, millorar la nostra presència internacional i comptar amb les capacitats de negoci i operatives d'una companyia que és líder global del sector".

Noticias relacionadas

contador