ep archivo   sede de indra 20220224114004
INDRA - Archivo

El Consell d'Administració d'Indra ha pres raó de la decisió de l'actual director general corporatiu i director financer (CFO) de la companyia, Javier Lázaro, de deixar el seu lloc actual a finals de juny per "iniciar una nova etapa professional", segons ha informat lempresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Indra cau amb força a la borsa després de conèixer-se la notícia (-4,5%).

  • 16,68€
  • 1,40%

La companyia ha dit que la permanència de Lázaro durant aquests mesos "facilitarà el traspàs i la successió ordenada en les seves responsabilitats".

"El Consell d'Administració agraeix els serveis prestats per Javier Lázaro, la contribució a la societat del qual ha estat excel·lent des que va assumir les seves funcions el novembre del 2015", ha afegit Indra en una nota breu.

Es dona la circumstància que Javier Lázaro, juntament amb els consellers executius Cristina Ruiz i Ignacio Mataix, van ser els que es van quedar al comandament de la companyia quan va marxar Fernando Abril-Martorell, el maig de l'any passat, sortida que va ser impulsada pel Govern a través de la SEPI (Societat Estatal de Participacions Industrials), principal accionista d'Indra. Aleshores es va nomenar un nou president, Marc Murtra, encara que sense funcions executives.

La SEPI ha anunciat fa tot just un mes la intenció d'augmentar la seva participació a Indra des del 18,75% fins al 28%. Amb aquest moviment s'interpreta també que l'Executiu té intenció que la companyia reprengui els seus plans per entrar al capital d'ITP Aereo, una operació a la qual s'oposava Abril-Martorell, cosa que podria haver accelerat la seva sortida.

Noticias relacionadas

contador