ep archivo   la presidenta de inditex marta ortega y el consejero delegado de inditex oscar garcia
M. Dylan - Europa Press - Archivo

Inditex ha superat aquest dijous el seu anterior màxim històric als 46,42 euros i els analistes tècnics de Bolsamanía diuen que les seves perspectives tècniques "són immillorables". Assenyalen que tot sembla indicar que podria acabar pujant més les properes setmanes. "Un cop superats els màxims històrics, sembla molt probable acabar veient una pujada fins al nivell dels 50 euros", apunten.

  • 46,61€
  • -0,45%

Per part seva, els analistes de Renta 4 han emès avui un informe sobre la tèxtil en què eleven amb contundència el seu preu objectiu fins als 49,7 euros des dels 39,5 i reiteren el seu consell de mantenir.

Iván San Félix, expert de la companyia, diu que l'evolució del negoci de la companyia continua sent "molt destacada" i "confirma l'encertada aposta per la integració del model de venda a botiga i internet i els quatre pilars de la seva estratègia": oferta de moda atractiva, diferenciació en l'experiència del client, sostenibilitat i aposta per desenvolupar el talent dels treballadors.

"Inditex ha començat l'any al primer trimestre del 2024 amb un creixement d'ingressos exdivisa de doble dígit (+10,6%), fins i tot malgrat l'exigent comparativa (+14,9% al primer trimestre del 2023). Aquest inici demostra que la capacitat de creixement continua sent molt elevada, fins i tot malgrat ser ja la major companyia del sector a nivell mundial”, diu San Félix.

Aquest expert creu que Inditex aconseguirà mantenir el ritme de creixement d'ingressos exdivisa de doble dígit el 2024. "Segons les nostres estimacions, els ingressos podrien créixer un 10,5% recolzats tant en creixement d'espai a la botiga com en l'expansió de les vendes comparables", comenta.

Noticias relacionadas

contador