ep la presidenta de inditex marta ortega y el consejero oscar garcia maceiras en la junta general de
INDITEX

Inditex segueix brillant dins l'IBEX 35. La companyia tèxtil ha tancat aquest dilluns amb pujades de l'1,22% i el seu preu de cotització s'ha situat als 31,47 euros per acció, superant la resistència dels 31 euros, després de revalorar-se al darrer any gairebé un 50%.

  • 50,38€
  • 0,00%

"La superació d'aquests preus portaria a cotitzar-los als màxims històrics que presenta als 31,61 euros (descomptant-ne dividends). Si aconsegueix perforar-los, es ficaria en pujada lliure amb el camí clar per a un atac al nivell dels 35 euros", explica César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía.

En aquest sentit, l'expert subratlla que el valor no presentarà ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 29,50 euros, preus en què es troba el primer nivell de suport.

Així, la matriu de Zara està donant mostres de la seva fortalesa i, des de fa un mes, registra una tendència alcista que ha portat la seva capitalització borsària a situar-se als 98.236,87 milions d'euros.

SUPORT DELS ANALISTES

L'empresa també ha rebut el suport de diferents empreses d'inversió després d'aconseguir un benefici rècord 4.130 milions d'euros a l'exercici 2022, el primer de Marta Ortega al capdavant de la tèxtil.

HSBC, per exemple, ha elevat recentment el preu objectiu per als títols d'Inditex fins als 37 euros des dels 34 anteriors amb una recomanació de comprar. Aquesta valoració suposa un potencial alcista al voltant del 20% respecte al preu actual de les accions.

Així mateix, els analistes de JP Morgan, van augmentar el preu dels títols de la companyia fins als 34 euros des dels 31 anteriors amb un consell de sobreponderar, mentre que des de Deutsche Bank van reiterar la seva recomanació de mantenir les accions i van millorar la seva preu fins als 32 euros.

RBC ha estat una altra de les companyies que ha apostat per Inditex, reiterant un preu objectiu de 32 euros i un consell de sobreponderar el valor, gràcies a la nova fase de "creixement sostenible" de l'empresa, amb més capex i vendes a causa de la seva capacitat de diferenciació i la seva encara baixa quota del mercat mundial de la moda.

Noticias relacionadas

contador