ep entrada a la tienda de pull and bear
Jesús Hellín - Europa Press

Inditex ha anunciat aquest dimecres el nomenament de Lucian Dorobantu com a nou director de Pull&Bear després de comunicar José Pablo del Bado Rivas la seva decisió de deixar aquest lloc, així com el seu càrrec com a membre del Comitè de Direcció del grup tèxtil. Dorobantu és l'actual director internacional d'Europa del nord del grup tèxtil gallec.

  • 45,90€
  • -0,22%

La direcció d'Inditex ha volgut subratllar, en un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la tasca exercida per José Pablo del Bado en "la seva dilatada trajectòria professional al si del grup, on ha ocupat llocs de molt diversa naturalesa i elevada responsabilitat".

Inditex ha afegit que la composició del seu Comitè de Direcció, després de la sortida de José Pablo del Bado, ha quedat com segueix: Miguel Díaz Miranda (director Financer i d'Operacions de Zara), Ignacio Fernández Fernández (director general de Finances), Javier García Torralbo (director de Digital), Begoña López-Cano (directora general de Persones), Javier Losada Montero (director de Sostenibilitat), Beatriz Padín Santos (directora de Dona Zara), Jorge Pérez Marcote (director de Massimo Dutti) i Óscar Pérez Marcote (director de Zara).

Noticias relacionadas

contador