ep archivo   vista del logo de zara
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Inditex permetrà comprar en directe ('live shopping') a través d'internet a Zara Espanya "a les properes setmanes", segons ha confirmat aquest dijous el conseller delegat de la cadena de moda gallega, Óscar García Maceiras.

  • 50,94€
  • -0,20%

Després de l'èxit del llançament de les compres a 'live streaming' a la Xina, que segons el directiu han tingut una acollida molt positiva, Inditex també llançarà aquest servei de compra en directe en altres grans mercats com els Estats Units, França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Irlanda, Països Baixos i Canadà, a través de la seva pròpia plataforma tecnològica.

Les retransmissions en directe que prepara Zara España consisteixen en presentacions de productes de diverses hores de durada que permeten als usuaris comprar en viu els productes. A la Xina, aquest mètode de venda ja suposa al voltant del 10% de les vendes en línia.

El també anomenat 'live shopping' és similar als canals de telebotiga que es van posar de moda fa uns anys, encara que ara la novetat és que està disponible en dispositius mòbils i xarxes socials i permet als usuaris comprar en el moment.

A més, els clients poden interactuar en directe durant la retransmissió per resoldre els seus dubtes o preguntar pels productes que s'hi presenten.

Noticias relacionadas

contador