cindy crawford zara
Ibsan73/EP/Inditex

Inditex llançarà aquest dimecres amb magnificència el seu canal de compres en directe a Espanya i Europa, denominat Zara Streaming.

  • 53,70€
  • -1,61%

Per al llançament, la cadena de moda gallega comptarà amb la participació de les models Cindy Crawford i la seva filla, Kaia Gerber, el cineasta nord-americà David Lowery i l'estilista francesa Carlyne Cerf du Dudzeele.

Inditex va anunciar durant la presentació de resultats del segon trimestre que ampliaria la venda en reproducció en continu als principals mercats europeus el mes de setembre.

Segons els experts de Renta 4, es tracta d'“una notícia positiva”, ja que “aquesta tendència permet obrir un nou canal de vendes, enfocat més als joves, i que ja utilitzen amb gran èxit altres companyies del sector com Shein”.

Després de l'èxit del llançament de les compres en reproducció en continu en directe a la Xina, Inditex també llançarà aquest servei en altres grans mercats com els Estats Units, França, Itàlia, Alemanya, el Regne Unit, Irlanda, els Països Baixos i el Canadà, a través de la seva pròpia plataforma tecnològica.

Les retransmissions en directe que prepara Zara consisteixen en presentacions de productes de diverses hores de durada que permeten als usuaris comprar en viu els productes. A la Xina, aquest mètode de venda ja suposa al voltant del 10% de les vendes en línia.

La també anomenada compra en directe és similar als canals de telebotiga que es van posar de moda fa uns anys, encara que ara la novetat és que està disponible en dispositius mòbils i xarxes socials i permet als usuaris comprar en el moment.

A més, els clients poden interactuar en directe durant la retransmissió per resoldre els seus dubtes o preguntar pels productes que s'hi presenten.

Noticias relacionadas

contador