inditexcbrusia21

Els experts de Deutsche Bank han reiterat el seu consell de venda sobre Inditex, encara que han elevat la valoració de les seves accions fins als 22,50 euros per acció des dels anteriors 21 euros després dels resultats presentats aquesta setmana per la cadena de moda gallega.

  • 53,70€
  • -1,61%

Com a factors positius, el banc alemany destaca que "s'ha assegurat als inversors que el model de negoci d'Inditex ha tornat" i que "els riscos potencials del canvi de gestió s'han dissipat en gran mesura" amb uns comptes trimestrals que van ser molt ben rebuts pel mercat.

Els seus analistes també remarquen que "el marge brut s'ha situat en un màxim de 10 anys, afavorit per millores estructurals en l'assignació d'inventaris, però també per un preu total de venda superior a la mitjana i alguns augments de preus".

D'altra banda, destaquen que "els temors sobre la manca de control de costos observats al quart trimestre (quan òmicron va afectar l'afluència a les botigues) s'han mitigat amb una caiguda de les vendes en línia del 6% al primer trimestre i un augment significatiu de les vendes a les botigues".

Noticias relacionadas

contador