ep emirates vuelve a madrid con el a380 uno de los aviones de pasajeros mas grandes del mundo
EMIRATES

Iberia, Air Europa i Vueling es troben entre les millors aerolínies valorades del món, segons el rànquing anual 'AirHelp Score 2022' elaborat per aquesta organització de defensa dels drets dels passatgers aeris.

Entre les aerolínies espanyoles, Iberia és la més valorada segons el rànquing mundial d'Airhelp i se situa al lloc 31 amb una puntuació total de 7,01 que respon a una nota de 8,66 en puntualitat; 8,03 en satisfacció dels clients i un suspens a la seva eficiència en la tramitació de reclamacions amb un 4,35. Iberia puja quatre llocs en relació amb l'anterior rànquing del 2019, any en què es trobava a la posició 35.

Air Europa apareix com la segona aerolínia espanyola en valoració i se situa al número 52 de la classificació. Obté una puntuació general del 5,90, un 8,49 en puntualitat, un 7,99 en estimació dels clients i un deficient 1,22 en la tramitació de reclamacions. Cedeix deu llocs respecte al 2019 quan apareixia al número 42.

Vueling, és la tercera espanyola del rànquing. Millora i obté el lloc 57 -des del 62 del 2019- amb una nota general de 5,66; una puntualitat de 8,18, un 7,22 en valoració dels clients i un 1,59 en gestió de reclamacions. Les tres companyies espanyoles destaquen totes per la mala gestió en el procés de reclamacions, on es troben entre les pitjors del rànquing general d'aerolínies mundials.

I el top tres d'aerolínies més valorades pels clients de què operen a Espanya és per a l'alemanya Eurowings, en primer lloc, amb una puntuació de 7,92; seguida per la neerlandesa Transavia, segon lloc, amb el 7,20, i en tercer lloc l'espanyola Iberia amb el 7,01.

Al rànquing mundial un any més l'aerolínia més ben valorada és Qatar Airways que manté la seva posició d'honor des del 2018 i es consolida al primer lloc com la millor aerolínia del món amb una puntuació general de 8,11.

AirHelp, l'organització de defensa dels drets dels passatgers aeris, ha presentat el seu rànquing anual 'AirHelp Score 2022', que qualifica les millors aerolínies i aeroports mundials. El rànquing AirHelp Score s'elabora des de l'any 2015 i és el més complet i precís basat en dades d'aerolínies i aeroports de tot el món. Per a la classificació Airhelp valora l'excel·lència dels seus serveis, la puntualitat, el processament de reclamacions i la qualitat dels espais aeroportuaris dedicats a botigues i restauració.

contador