ep torre iberdrola 20240821120012
IBERDROLA

Iberdrola ha estat inclosa un any més a l'índex internacional FTSE4Good, dissenyat per facilitar les inversions en les companyies més sostenibles del món, prenent com a referència els criteris ESG (medi ambient, sostenibilitat i governança, per les sigles en anglès). En forma part des del 2009.

  • 13,72€
  • 1,44%

Des de la companyia asseguren que la inclusió a l'índex FTSE4Good ratifica la bona feina d'Iberdrola quant als estàndards de treball, drets humans, seguretat i salut, biodiversitat, canvi climàtic, aigua i responsabilitat dels clients i aspectes socials de la cadena de proveïdors.

L'empresa també ha complert les exigències de l'organització en matèria de govern corporatiu, la gestió de riscos, els mecanismes anticorrupció i la transparència fiscal.

El febrer passat, Iberdrola va ser inclosa també un any més en un dels índexs més prestigiosos sobre canvi climàtic al món, CDP Climate Change, amb la puntuació màxima. L'elèctrica forma part d'un nombre reduït de companyies que ha aconseguit una qualificació A, entre més de 23.000 empreses analitzades.

Iberdrola té com a objectiu assolir la neutralitat d'emissions a les nostres centrals de generació, distribució elèctrica i consums propis a 2030 (abasts 1 i 2) i assolir zero emissions netes en totes les nostres activitats abans de 2040.

Iberdrola és present als principals índexs de sostenibilitat internacionals, entre els quals figuren, a més dels esmentats, Moody's ESG, MSCI, Sustainalytics, ISS-ESG, Bloomberg GEI, EcoVadis, entre molts d'altres.

Noticias relacionadas

contador