1640694897 aerotermia

Iberdrola ha llançat la primera tarifa específica d'aerotèrmia a Espanya que compta, a més, amb energia 100% renovable certificada amb garantia d'origen, segons ha informat aquest dimecres la companyia mitjançant un comunicat.

  • 13,72€
  • -1,86%

La nova tarifa està disponible tant en habitatge nou com a segona mà, ja sigui habitatge en alçada o unifamiliar. Es tracta d'una tarifa sense permanència i personalitzada que calcula diàriament les vuit hores de més consum de cada client, aplicant-hi automàticament un descompte del 40%. Iberdrola ha explicat que, gràcies a un algoritme intel·ligent, el client pot treure el màxim partit a la seva aerotèrmia amb flexibilitat i sense limitacions horàries, ja que la tarifa s'emmotlla diàriament a les necessitats i rutines.

A més, com a promoció de llançament, Iberdrola ofereix un 15% de descompte durant dos anys sobre el preu de l'energia de la tarifa d'aerotèrmia durant les 24 hores del dia, és a dir, sobre el preu promocionat i el de les hores restants.

La companyia ha avançat que anirà afegint descomptes addicionals si es contracten productes relacionats amb l'aerotèrmia. Actualment, per exemple, contractant el pack de manteniment de la llar s'obté un 5% de descompte addicional sobre el preu de l'energia durant dos anys.

“En línia amb el nostre objectiu de descarbonització, hem dissenyat una tarifa per premiar els clients que apostin per la lluita contra el canvi climàtic i per la reducció dels combustibles fòssils. A més, els sistemes d'aerotèrmia permeten estalviar fins a un 70% en calefacció. És un combo perfecte entre benefici econòmic i medi ambient”, afirma Víctor Carballo, Responsable Smart Clima d'Iberdrola.

Noticias relacionadas

contador