ep archivo   economia  trig adquiere un 143 del parque eolico marino de east anglia one participado
IBERDROLA - Archivo

Iberdrola ha entrat a la licitació per la companyia australiana CWP Renewables, valorada en uns 2.400 milions d'euros. La licitació està prevista que es llanci durant les properes dues setmanes i previsiblement també hi competirà el fons canadenc CDPQ.

  • 13,67€
  • 0,22%

CWP Renewables compta amb 1.100 megawatts (MW) d'actius en funcionament o en fase avançada de construcció i 5.000 MW en desenvolupament. L'empresa aspira a assolir un EBITDA de 150 milions d'euros el 2023.

"Notícia de poc impacte, mentre no hi hagi un avanç més gran d'informació i que no sorprendria en estar en línia amb el Pla Estratègic 2021-2025. Encara que l'operació seria poc rellevant en quantia, li permetria continuar incrementant exposició a Austràlia després de la compra d'Infigen el 2020", afirmen els experts de Banc Sabadell, que aconsellen comprar el valor, amb una valoració de 12,85 euros.

D'altra banda, un jutge federal a Mèxic ha concedit la suspensió definitiva de la multa de 465 milions d'euros imposada al maig per la Comissió Reguladora d'Energia (CRE) per vendre electricitat als socis. "La suspensió definitiva de la multa és positiva", conclouen des de Sabadell.

Noticias relacionadas

contador