ep subestacion de corral del cuervo de iberdrola en onda castellon
IBERDROLA

Iberdrola, a través de la seva empresa distribuïdora i-DE, invertirà 11 milions d'euros en l'ampliació i la renovació de la subestació transformadora Corral del Cuervo, ubicada a Onda (Castelló).

  • 13,57€
  • -1,09%

La remodelació de la subestació permetrà comptar amb un nombre més gran de posicions de línies de 132 quilovolts (kV) que possibilitarà operar amb més flexibilitat la distribució d'energia a la zona i millorar l'adaptació a les condicions operatives, ja que habilitarà la connexió amb les subestacions de la Plana i Alcalatén.

A més, la nova configuració de la subestació possibilitarà la connexió en un futur a noves subestacions que es construiran a la província per cobrir el creixement previst a municipis de l'entorn.

i-DE es troba immersa en un procés de transformació de la xarxa de distribució elèctrica que permet disposar de més informació per implantar mesures addicionals d'eficiència i sostenibilitat energètica, de manera compromesa amb una acció climàtica ambiciosa i urgent.

"Aquest conjunt d'actuacions facilitarà l'electrificació de l'economia i la integració de generació renovable, en incrementar-se la capacitat i la millora de la disponibilitat, contribuint, per tant, a la necessària transició energètica i la descarbonització de 'economia. Les xarxes elèctriques són primordials per permetre la transició energètica, per la qual cosa és fonamental incrementar-hi la inversió", assenyala Guillermo Raga, director d'i-DE a la Regió Est.

Noticias relacionadas

contador