ep iberdrola suma una nueva alianza con smart espana para impulsar la movilidad electrica
IBERDROLA

Iberdrola i Smart España han signat un acord estratègic que busca fomentar la mobilitat elèctrica a Espanya, la circulació zero emissions i facilitar la transició al vehicle elèctric de cara a la comercialització del primer vehicle elèctric de la companyia automobilística.

  • 11,88€
  • 0,34%

L'acord consistirà en dos eixos principals que seran la recàrrega residencial i pública. Les empreses col·laboraran en el desenvolupament de solucions de recàrrega residencial per als clients de Smart mitjançant un acord amb ABB, soci de l'empresa d'automòbils, i fabricant del carregador Terra AC Wallbox.

Iberdrola s'encarregarà d'instal·lar els carregadors Smart Terra AC Wallbox per a aquells clients que comprin els carregadors a través del comerç electrònic de Smart. A més, Iberdrola oferirà el Pla Vehicle Elèctric perquè puguin recarregar els vehicles amb energia 100% renovable. Finalment, oferirà als clients d'Smart que sol·licitin la instal·lació del punt de recàrrega promocions a recàrrega pública.

Iberdrola ha anunciat en un comunicat que aquest acord "permet a les dues companyies unir esforços amb una oferta que simplifica i facilita la decisió al client per sumar-se a la mobilitat elèctrica". Per a la companyia, la mobilitat sostenible "només tindrà èxit si la indústria de l'automòbil, els proveïdors d'energia i els responsables treballen a la mateixa direcció".

Luis Buil, director global de l'Smart Solutions d'Iberdrola, ha destacat que l'acord "mostra una línia estratègica de treball en línia amb el planeta" i que lluita contra el canvi climàtic i per la descarbonització. Buil ha recordat que aquesta solució conjunta permetrà "tenir una solució ambientalment sostenible, però també econòmicament, i l'electrificació és la forma d'estalvi més interessant per a les llars". També ha recordat que "gràcies a l'app de recàrrega pública d'Iberdrola cada cop és més fàcil recórrer el país amb cotxe elèctric."

Per la seva banda, el CEO d'Smart Europa, Dirk Adelmann, ha volgut remarcar que la sostenibilitat al continent "és un dels elements clau de l'estratègia corporativa d'Smart" i que l'acord "aferma no només la nostra estratègia comercial a Espanya, sinó que ens permet reforçar la nostra política de mobilitat lliure d'emissions”.

Noticias relacionadas

contador