ep archivo   fachada de la sede de iberdrola a 31 de marzo de 2023 en madrid espana energias
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Iberdrola i el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (COAM) han signat un conveni de col·laboració per impulsar la rehabilitació energètica d'edificis, que servirà per promocionar actuacions de rehabilitació, incloent-hi l'electrificació de la calor, aïllament, instal·lacions fotovoltaiques i gestió d'ajudes Next Generation.

  • 13,39€
  • -1,33%

Iberdrola oferirà als arquitectes col·legiats de Madrid, a les comunitats de propietaris i als ciutadans interessats en les ajudes, assessorament professional, tant si es plantegen la rehabilitació integral dels seus edificis, com per a intervencions de regeneració urbana i/o actuacions que incloguin la descarbonització del sistema de calefacció/ACS, mitjançant la instal·lació d'equips d'aerotèrmia i bombes de calor d'alta eficiència.

"Acords com aquest són necessaris per conscienciar, divulgar i ajudar els ciutadans a implementar actuacions als seus edificis per fer-los més sostenibles. La rehabilitació energètica repercuteix de manera positiva ja curt termini en el confort de la llar i en l'estalvi energètic. L'acord amb el Col·legi d'Arquitectes de Madrid és un pas molt important que ajudarà a promoure les millors iniciatives", ha assenyalat el delegat comercial d'Iberdrola a Madrid, Antonio Armengot.

Per part seva, el degà del COAM, Sigfrido Herráez, ha comentat que "és molt important la incorporació de tots els agents a l'Oficina de Rehabilitació, per aconseguir que els nostres habitatges i edificis siguin més eficients i compleixin amb els nous estàndards que s'estan fixant, a més, mitjançant aquest acord es reforça la tasca de l'Oficina de Rehabilitació, que facilita l'accés als ajuts dels fons Next Generation i el finançament de les actuacions esmentades.

Així mateix, amb l'objectiu d'impulsar la rehabilitació, Iberdrola fomentarà la formació contínua i l'accés a cursos sobre rehabilitació i eficiència energètica als arquitectes col·legiats al COAM.

Noticias relacionadas

contador