ep archivo   iberdrola renueva su presencia en el ftse4good avalada por sus criterios en esg
IBERDROLA - Archivo

Iberdrola distribuirà, com a mínim, 0,23 euros per acció al gener en concepte de dividend a compte dels resultats del 2024, segons els termes de la nova edició del sistema Iberdrola Retribució Flexible comunicats aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 13,95€
  • -0,53%

L'import és un 14% superior als 0,202 euros per títol repartits a compte del 2023. A aquesta quantia se li afegirà el dividend complementari, una vegada aprovat a la Junta General d'Accionistes.

Els accionistes d'Iberdrola disposen de tres opcions: rebre noves accions, cobrar el dividend en efectiu o vendre els drets al mercat. Aquestes tres opcions no són excloents: l'accionista en pot triar una o combinar-les d'acord amb les seves preferències.

El calendari preliminar és el següent:

8 de gener del 2025: es comunicarà l'import del dividend a compte per acció i el nombre de drets necessari per rebre una acció gratuïta.

9 de gener de 2025: últim dia en què es negocien les accions amb dret a participar en el dividend (last trading date)

10 de gener del 2025: comença el període comú d'elecció perquè els accionistes puguin decidir entre cobrar el dividend a compte, rebre accions gratuïtes o vendre els seus drets en mercat, i el període de negociació dels drets d'assignació gratuïta.

23 de gener del 2025: últim dia del període comú d'elecció i del període de negociació dels drets.

31 de gener del 2025: lliurament de les accions i pagament del dividend a compte.

5 de febrer de 2025: data en què comencen a cotitzar les noves accions.

Noticias relacionadas

contador