lily corredor ibercaja
LinkedIn, Bolsamanía

Ibercaja ha guanyat un 93,5% més (75,9 milions d'euros) en el primer semestre de l'any i generat 69 punts bàsics de capital en aquest període. Així ho ha anunciat la pròpia entitat a través d'un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els ingressos recurrents han avançat fins a 469,5 milions d'euros, un 1,1% més que en el primer semestre de 2018, impulsats principalment pels ingressos vinculats a gestió d'actius i bancasegurs, de manera que el banc consolida la tendència d'augment d'aquest epígraf que va iniciar en 2016.

Les despeses recurrents disminueixen un 4% interanual, i com a resultat el benefici recurrent abans de sanejaments augmenta un 11,0% interanual A més, l'Entitat ha aconseguit reduir els actius improductius un 40,5% respecte a juny de 2018 i ha generat 69 punts bàsics de capital al llarg d'aquest primer semestre.

Ibercaja ha continuat impulsat la transformació del seu model de negoci i ha mantingut el dinamisme de l'activitat comercial, especialment en recursos gestionats. Aquests van augmentar un 2,8% interanual a causa de la positiva evolució dels actius sota gestió i de les assegurances de vida que, en conjunt, suposen ja el 45,3% del total dels recursos de clients.

Les despeses recurrents disminueixen un 4% interanual, i com a resultat el benefici recurrent abans de sanejaments augmenta un 11,0% interanual. A més, l'Entitat ha aconseguit reduir els actius improductius un 40,5% respecte a juny de 2018 i ha generat 69 punts bàsics de capital al llarg d'aquest primer semestre.

Noticias relacionadas

contador