ep archivo   bruselas reactiva la investigacion de la compra de air europa por iag y se da hasta 15
AIR EUROPA - Archivo

La Junta d'Accionistes d'International Airlines Group (IAG), celebrada aquest dimecres, no ha aportat noves pistes sobre el possible retorn de la companyia a la distribució de dividends.

IAG

  • 1,92€
  • 0,58%

Luis Gallego, conseller delegat d'IAG, va dir al maig, durant la presentació de resultats del primer trimestre, que tenen la intenció de recuperar "aviat" el repartiment de dividend, però va afegir que primer volen assegurar-se que, si ho anuncien, puguin "mantenir-ho en el temps". Després de finalitzar l'any fiscal 2023, IAG va afirmar que, "si tot seguia" amb la mateixa evolució, el repartiment seria recuperat "aviat".

En aquesta ocasió, Gallego no ha aclarit si finalment es durà a terme aquesta retribució als accionistes, en una Junta durant la qual els assistents han aprovat la seva reelecció com a conseller executiu pel termini estatutari d'un any.

Els accionistes també han ratificat la reelecció dels consellers Francisco Javier Ferrán Larraz, Peggy Bruzelius, Eva Castillo Sanz, Margaret Ewing, Lam Fat Kwong, Lam Thuon Min, Heather Ann McSharry, Robin Charles Phillips, Emili Saracho Rodríguez de Torres i Lucy Nicola Sha.

D'aquesta manera, tots els membres del Consell han estat reelegits per la Junta, amb l'excepció del senyor Giles Agutter, que no s'hi va presentar, després de l'expiració del càrrec pel termini estatutari d'un any. Per cobrir aquest lloc, Bruno Matheu ha estat nomenat conseller no executiu dominical.

Matheu ha estat designat també membre de la Comissió de Seguretat, Medi Ambient i Responsabilitat Corporativa, després de la dimissió presentada per Giles Agutter.

Noticias relacionadas

contador