dl international consolidated airlines group sa iag consumer discretionary travel and leisure travel and leisure airlines ftse 100 premium british airways ba 20230328 2310
Sharecast graphic / Josh White

IAG ha confirmat aquest dijous en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que ha finalitzat el programa de recompra d'accions que va anunciar l'1 de juliol passat. En concret, ha detallat que després de les compres realitzades aquest dimecres, dia 10, ha finalitzat el programa "d'acord amb els termes en què va ser establert".

IAG

  • 2,34€
  • 1,12%

En execució d'aquest programa, la companyia ha adquirit 27.064.575 accions, representatives del 0,5% del capital social d'IAG, ha informat Nicholas Cadbury, director financer i de sostenibilitat.

Tal com va explicar el grup en llançar el programa, la finalitat era "cobrir la seva obligació de lliurament d'accions a Globalia com a part de la contraprestació de l'adquisició prevista del 80% restant del capital social emès d'Air Europa".

I és que, com es va anunciar el 24 de febrer del 2023, l'adquisició prevista d'Air Europa "està subjecta a aprovacions reguladores i d'un altre tipus".

IAG recorda que si no es completa aquesta adquisició, les accions adquirides a l'empara del programa "podran utilitzar-se per satisfer les assignacions d'accions a executius i treballadors (incloent-hi els consellers executius) realitzades en virtut dels plans d'incentius basats en accions d'IAG" .

Noticias relacionadas

contador