ep luis gallego presidente de iag
WEB FORO LA TOJA

IAG és un dels millors valors de l'IBEX aquest dimecres (+3,4%, 2,11 euros) després que Morgan Stanley hagi elevat avui el consell fins a sobreponderar des d'infraponderar i el preu objectiu fins als 2,8 euros des dels 2,1 euros. Aquest preu suposa atorgar-li un potencial de revaloració de més del 30% des dels nivells de cotització actuals.

IAG

  • 2,37€
  • 0,59%

IAG va començar aquesta setmana superant la resistència dels 2,07 euros, cosa que és un bon senyal que confirma el gir en la mitjana de 200 sessions, ratificant el final de la correcció del curt termini, destaquen els analistes tècnics de Bolsamanía.

"Per a les properes jornades el més normal és que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins als màxims anuals que va dibuixar als 2,1830 euros".

La companyia també s'està beneficiant avui de l'increment de previsions de Deutsche Bank, que té un consell per a IAG de mantenir i un preu objectiu de 215 penics.

"Ara pronostiquem un benefici operatiu de 3.480 milions d'euros per al 2024, un augment d'aproximadament 150 milions o 4,5% des dels 3.330 milions previs", diu el banc alemany en un informe publicat aquest dimecres.

Dos terços d'aquest increment es produiran al segon trimestre, per al qual ara estima una disminució del benefici operatiu d'aproximadament 100 milions en termes interanuals enfront dels aproximadament 200 milions anteriors, i la resta, al segon semestre.

"L'augment al segon trimestre es deu, en part, a un increment més baix en els costos unitaris no relacionats amb el combustible després de poques interrupcions destacables, i en part a la valoració de mercat del combustible i el tipus de canvi, la qual cosa explica igualment l'augment al segon semestre".

Deutsche Bank afegeix que aquesta estimació nova de 3.480 milions està només un 1,5% per sota de l'actual previsió del consens de Bloomberg. "Suposem que la diferència es deu a la nostra hipòtesi d'un PRASK (Passenger Revenue per Available Seat Kilometer) interanual pla al segon semestre".

Noticias relacionadas

contador