ep archivo   un panel de bmeen el palacio de la bolsa a 1 de febrero de 2023 en madrid espana el
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

El Consell d'Administració de BME Growth ha aprovat la incorporació de Grup Greening el proper 17 d'abril un cop analitzada i estudiada tota la documentació presentada per l'empresa i emès l'informe favorable d'avaluació del Comitè de Coordinació de Mercat i Incorporacions. L'empresa és la primera que s'incorpora a aquest mercat des del començament d'any.

El Consell d'Administració de l'empresa ha fixat un valor de referència per a cadascuna de les seves accions de 4,92 euros, que és el preu de subscripció de les ofertes de subscripció d'accions realitzades per la companyia, xifra que suposa una valoració total de l'empresa de 143 milions d'euros.

El codi de negociació de la companyia serà GGR. L'assessor registrat de l'empresa és GVC Gaesco Valores, mentre que Banc Sabadell actuarà com a proveïdor de liquiditat.

Grup Greening té com a objectiu apropar tant a empreses públiques com a privades la producció d'energia renovable a partir de l'energia solar fotovoltaica, i contribuir a un món més sostenible des del convenciment que es pot fer un ús millor de l'aigua, l'energia i el medi ambient, ha destacat BME en un comunicat.

contador