ep el consejero delegado del banco santander hector grisi y la presidenta del banco santander ana
Alberto Ortega - Europa Press

"No qualificaria els resultats del Brasil com a decebedors". Són les paraules del conseller delegat de Banc Santander, Héctor Grisi, en ser qüestionat sobre l'evolució del negoci al país sud-americà, un dels punts febles que han valorat els analistes als resultats del primer trimestre.

  • 4,45€
  • -1,38%

Sobre l'evolució dels dipòsits a Espanya, que també ha suscitat algun dubte, ha qualificat la caiguda del primer trimestre davant del quart trimestre com a "estacional", ja que "la principal sortida és de 21.000 milions al gener a l'àmbit corporatiu, i n'hem vist una evolució al febrer i al març”.

Així, ha afegit que "veiem una bona dinàmica als dipòsits de particulars i no hi ha cap preocupació en aquest sentit", alhora que ha descartat "una guerra de dipòsits" entre els bancs espanyols. Això sí, ha indicat que reaccionaran de manera "molt dinàmica" a allò que facin els competidors.

En relació als seus primers mesos com a conseller delegat del banc, ha assenyalat que "estic molt satisfet amb l'equip" i ha descartat que s'hagin de produir canvis rellevants a l'organigrama.

En ser qüestionat sobre si el banc contractarà professionals de Credit Suisse per al seu negoci de banca d'inversió, Grisi ha explicat que “si veiem que podem afegir gent amb talent al nostre projecte, ho farem, com fem sempre”.

Pel que fa a l'impost temporal que va aprovar el govern espanyol sobre els beneficis de la banca, el directiu ha confirmat que Santander ja ho ha recorregut.

Noticias relacionadas

contador