ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols cau aquest dijous davant la rebaixa de preu objectiu de Barclays fins als 10 euros des dels 13,50 euros (reitera neutral). Les caigudes segueixen ahir e rebot per la millora de consell de Morgan Stanley fins a sobreponderar des de neutral. Grifols cotitza actualment als 9,24 euros.

  • 10,08€
  • 0,15%

Barclays diu que Argenx presentarà els resultats de la segona fase de l'estudi Adhere sobre CIDP al segon trimestre d'aquest any i que això "segueix sent un risc per a les accions de Grifols".

La CIDP (polineuropatia desmielinitzant crònica inflamatòria) és una malaltia rara que afecta els nervis perifèrics. Aquest assaig determinarà si Argenx pot competir amb la IVIg dominant (tractament de referència per als brots potencialment mortals de malalties autoimmunes).

Cal recordar que Moody's va rebaixar recentment la valoració corporativa de Grifols a 'B2' des de 'B1', amb perspectiva negativa.

"La rebaixa a 'B2' reflecteix les febles mètriques creditícies. La persistència d'un palanquejament elevat i un rendiment operatiu més feble del que s'esperava també van provocar el nomenament d'un nou president executiu i el llançament d'un extens programa d'estalvi de costos", va destacar l'agència.

Els analistes de Bolsamanía recorden que Grifols va patir una caiguda d'un 44% entre el 16 de febrer i el 20 de març i que té la seva primera resistència als 11,36 euros. Per aquests preus conflueix la mitjana de 200 sessions per la qual cosa, mentre es mantingui cotitzant per sota d'aquests nivells no apreciarem ni el menor símptoma de millora en el seu malparat aspecte tècnic.

Noticias relacionadas

contador