procleix grifols
Grifols

Grifols ha posposat fins a nou avís el seu Capital Markets Day prèviament programat per al 10 d'octubre del 2024, segons ha anunciat en un comunicat de premsa.

  • 10,06€
  • -2,00%

El Consell d'Administració de Grifols ha pres la decisió "segons la possible oferta d'exclusió de cotització de les accions de Grifols que estan avaluant Brookfield Capital Partners i certs accionistes importants de Grifols vinculats a la família fundadora de la companyia".

"Actualment", ha afegit Grifols, "els potencials oferents estan en procés de fer" l'anàlisi del balanç i els comptes del grup. "En aquest moment, no hi ha cap oferta, acord o decisió respecte a la possible transacció o els seus termes i condicions relacionats, ni hi ha cap garantia o compromís que es realitzi una oferta per les accions de Grifols", ha precisat la farmacèutica.

"El Consell d'Administració i l'equip directiu de Grifols es comprometen a actuar en el millor interès de tots els accionistes i segueixen centrats a seguir executant i complint l'estratègia de Grifols. Qualsevol actualització addicional es comunicarà al mercat en el moment oportú i de conformitat amb les lleis i regulacions aplicables", ha conclòs el comunicat.

Noticias relacionadas

contador