grifols rahul srinivasan
Grifols

Grifols ha comunicat el nomenament de Rahul Srinivasan com a nou director financer (Chief Financial Officer (CFO)) de la companyia. El directiu, que s'incorporarà el 16 de setembre del 2024, formarà part del comitè executiu de la farmacèutica i reportarà al CEO, Nacho Abia.

  • 8,99€
  • 4,17%
  • 6,44€
  • 2,88%

Srinivasan succeirà al càrrec Alfredo Arroyo, actual Chief Financial Officer de Grifols, que ha anunciat la seva intenció de jubilar-se després d'haver prestat els seus serveis a la societat durant els últims 17 anys i "haver-hi impulsat canvis decisius".

El nou CFO liderarà a nivell global l'àrea financera de la companyia, que inclou planificació, tresoreria, fiscalitat, informe financer i relacions amb els inversors i la sostenibilitat. També serà responsable d'implementar estratègies efectives de flux de caixa i impulsar plans de gestió de deute.

"Estic encantat de donar la benvinguda a Rahul al nostre equip després d'una destacada i reeixida carrera al món financer", ha afirmat Nacho Abia, CEO de Grifols. "Rahul té un profund coneixement de les finances corporatives i una àmplia experiència en les dinàmiques dels mercats de capitals. Tot plegat, juntament amb una cultura orientada al rendiment, el converteixen en un actiu molt valuós al nostre proper capítol de creixement".

Srinivasan ha exercit diversos càrrecs directius durant els seus més de 25 anys de trajectòria professional a nivell financer en companyies com KPMG, Credit Suisse i Bank of America. La seva experiència inclou auditoria i assegurament, transaccions i finances corporatives, fusions i adquisicions i mercat de capitals.

Fins ara, el nou CFO ocupava el càrrec de Head of EMEA Leveraged Finance and Capital Markets a Bank of America i, sota el seu lideratge, l'equip va aconseguir un creixement significatiu dels ingressos, segons ha explicat Grifols.

"Estic desitjant treballar amb Nacho, l'equip directiu i el consell d'administració d'aquesta organització reputada que, amb la seva cartera de medicaments plasmàtics, marca la diferència i millora la vida de persones de tot el món en diverses àrees terapèutiques", ha assenyalat Rahul Srinivasan.

Srinivasan assumirà el seu nou càrrec el 16 de setembre del 2024 i treballarà amb Arroyo durant un període de transició per garantir un traspàs fluid de responsabilitats.

Srinivasan és membre distingit de l'Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), llicenciat en Matemàtiques Empresarials i Estadística per la London School of Economics and Political Sciences i té un Executive MBA (esponsoritzat) per l'ENPC School of International Management (París, França).

Noticias relacionadas

contador