grifols haier

Grifols ha completat la venda del 20% de la seva participació en Shanghai RAAS (SRAAS) per 12.500 milions d'RMB (1.600 milions d'euros aproximadament) en efectiu. A més, ha anunciat l'establiment d'una aliança estratègica amb Haier Group Corporation (Haier Group).

  • 9,08€
  • -0,29%
  • 6,47€
  • -0,69%

Segons assenyala la companyia, l'aliança permetrà combinar l'excel·lència de Grifols en plasma i diagnòstics amb la cartera de solucions destacada per a la salut de Haier Group per innovar i contribuir al creixement d'SRAAS a llarg termini.

Haier Group Grifols manté una participació significativa del 6,58% en SRAAS, així com un lloc al Consell d'Administració.

Les dues companyies estenen el seu acord exclusiu de distribució d'albúmina durant els propers 10 anys, amb volums mínims de subministrament garantits durant els propers cinc anys (2024-2028). SRAAS podrà prolongar aquest acord fins al 2044. La demanda d'albúmina a la Xina és significativa i s'espera que creixi considerablement durant els propers anys.

Amb aquesta transacció, anunciada el desembre del 2023, Grifols manté la seva presència a la Xina i els seus acords comercials amb SRAAS, mentre compleix el seu compromís de despalanquejament.

"Estem encantats de tancar la transacció i donar la benvinguda a Shanghai RAAS a la família de Haier. Shanghai RAAS s'unirà a altres companyies d'atenció mèdica de la companyia, incloent-hi Haier Biomedical i Inkon Life, per expandir la nostra presència a les ciències de la salut, la medicina clínica i la biotecnologia, i construir un ecosistema de salut competitiu a nivell mundial. També esperem contribuir encara més al desenvolupament de la indústria sanitària xinesa a través de la nostra associació estratègica amb Grifols”, afirma Lixia Tan, vicepresidenta i vicepresidenta Executiva d'Haier Group.

Per a Thomas Glanzmann, president executiu de Grifols, “l'aliança estratègica que hem forjat amb Haier és una fita en els més de 40 anys d'història de Grifols a la Xina i ens posiciona encara més per créixer en aquest extraordinari mercat de medicaments derivats del plasma i solucions diagnòstiques. Esperem que la col·laboració amb Haier ens permeti impulsar la capacitat de cada companyia per explorar futures oportunitats de negoci conjuntes”.

Noticias relacionadas

contador