ep la directora medica de la fundacion ace merc boada y el presidente de grifols victor grifols
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols està entre els millors valors de l'IBEX aquest dilluns (+2,4%) després que Berenberg hagi elevat el preu objectiu de les seves accions de Classe A fins a 28,80 euros des dels 28,50 euros i el de les seves accions de Classe B fins a 21,60 euros des de 21,40 euros. La companyia alemanya reitera el consell de comprar.

  • 9,85€
  • 4,72%
  • 7,92€
  • 2,53%

Diu Berenberg al seu informe que "és hora de reiniciar la inversió" en Grifols.

"La recuperació de la recol·lecció de plasma no s'ha materialitzat com esperàvem, limitant la producció de Grifols. Això dona lloc a retallades significatives en les nostres estimacions de beneficis per al segon semestre del 2021 i el primer del 2022. No obstant, la demanda segueix sent forta, els preus estan pujant i les recents millores en les recol·leccions de plasma anticipen un millor rendiment al segon semestre del 2022 i una sòlida recuperació el 2023”, assenyalen aquests analistes.

Destaquen també aquests experts que Grifols completarà en breu "una altra adquisició transformadora" (subjecta a l'autorització antimonopoli) quan aconsegueixi el control del fraccionador de plasma alemany Biotest AG.

"Els preus de les dues accions de Grifols estan deprimits per la incertesa dels beneficis a curt termini, de manera que l'oportunitat per als inversors que estiguin disposats a mirar més enllà d'això és significativa; creiem que les dues accions es poden duplicar en una perspectiva de 12 a 18 mesos", remarquen.

Noticias relacionadas

contador