ep recursgrifols
GRIFOLS - Archivo
10,23€
  • 0,10€
  • 0,94%

Grifols es deixa un 4% a l'IBEX-35 aquest divendres. La farmacèutica acusa la rebaixa de Berenberg, que retalla la seva recomanació de 'comprar' a 'mantenir' i el preu objectiu, des dels 28,3 euros fins als 25 euros per acció (que segueix estant per sobre dels nivells del títol, als 23,18 euros).

Berenberg assegura que "Grifols està ben posicionada per beneficiar-se del sòlid creixement del plasma", però d'altra banda exhorta la companyia a tenir "un creixement d'acord en un altre tipus de proteïnes" perquè "cada litre addicional de plasma processat posa els seus marges sota una pressió addicional".

A més, Berenberg espera que els resultats del quart trimestre de 2018 de Grifols siguin "molt febles", tot i els forts ingressos que projecten per a la farmacèutica, que rendirà comptes davant el mercat el proper 28 de febrer.

D'altra banda, la companyia d'anàlisi assevera que Grifols té a favor seu una sèrie d'avantatges per al seu negoci a llarg termini (menors costos, millora de marges al segment hospitalari...) però "les pressions són aquí i ara".

Per tant, Berenberg conclou que "tot i el creixement robust del negoci del plasma que està gaudint Grifols gràcies al seu bon posicionament, aquestes tendències positives amaguen un costat negatiu". I aquest costat negatiu té a veure amb l'esmentada falta d'un creixement d'acord en altres proteïnes.

Dit això, la companyia d'anàlisi afirma que "no esperin que les accions A de Grifols es revalorin fins que els inversors hagin digerit tot això". No obstant això, reitera la seva recomanació de 'comprar' sobre les accions classe B de Grifols.

Noticias relacionadas

contador