• Aquest dividend es pagarà a compte dels resultats de l'exercici 2017 i l'agent de pagaments serà el BBVA
ep fbricagrifolsparetsvalls barcelona
EUROPA PRESS

La companyia farmacèutica Grifols ha acordat durant el seu consell d'administració el pagament d'un dividend de 0,18 euros per acció, que serà abonat el proper 5 de desembre. Els seus comptes corresponents al tercer trimestre seran presentats el proper dijous 2 de novembre.

La multinacional catalana va registrar fins al juny un benefici net de 277.900.000 d'euros, un 5,1% més respecte al mateix període de l'exercici anterior. Segons ha informat la companyia en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquest dividend es pagarà a compte dels resultats de l'exercici 2017 i l'agent de pagaments serà el BBVA.

ES MANTÉ A CATALUNYA

La farmacèutica que dirigeix ​​Victor Grífols ha estat l'única empresa de l'IBEX amb seu a Catalunya que ha mantingut la seva seu a la comunitat autònoma. La companyia va comunicar a Bolsamanía que "actualment no hi ha cap previsió per canviar d'ubicació cap de les seus corporatives".

No obstant això, des de Grifols apunta que "en l'hipotètic cas que l'actual situació derivés en un nou escenari que pogués afectar el curs normal dels negocis o de la situació financera de la companyia, el consell acordaria les mesures necessàries".

Noticias relacionadas

contador