ep archivo   sede de grenergy
GRENERGY - Archivo

Grenergy ha tancat un acord per al finançament del parc solar de Belinchón amb un préstec verd per valor de 89,5 milions d'euros, segons ha comunicat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 35,00€
  • 1,16%

L'acord s'ha establert amb dues entitats bancàries, el banc Norddeutsche Landesbank Girozentrale (NORD/LB) i Bankinter, i també inclou altres línies de crèdit complementàries destinades a la construcció i desenvolupament del parc. Cadascuna de les dues entitats assumirà la meitat del deute sènior d'aproximadament 44,7 milions d'euros. El mètode de finançament inclou el finançament del deute per un termini de construcció més 19 anys.

La cotitzada ha elegit per al finançament de Belinchón un préstec verd que compleix els criteris dels Principis de Préstec Verd (GLP, per les sigles en anglès) i compta amb una verificació independent d'alineació realitzada per G-Advisory. Els principis GLP es van crear amb l'objectiu de promoure la integritat dels préstecs verds, de manera que compleixin la funció de donar suport a les activitats econòmiques que són mediambientalment sostenibles.

El parc solar de Belinchón, amb 150 MW, és el segon projecte més gran que construeix Grenergy fins ara. Ubicat al municipi de Barajas de Melo (Conca), ja es troba en fase de construcció, comptarà amb a prop de 230.000 panells fotovoltaics i ocuparà una superfície superior a 300 hectàrees.

"Aquest acord ratifica la confiança de la banca nacional i internacional en lʻenergia renovable, i reafirma el nostre lideratge en finançament verd", ha afirmat el CEO de Grenergy, David Ruiz de Andrés.

Noticias relacionadas

contador