ep archivo   foto archivo grenergy
GRENERGY - Archivo

Grenergy ha signat el primer contracte de venda a llarg termini nocturn per subministrar a l'empresa xilena EMOAC energia verda durant un període de 15 anys. Amb aquest projecte, Grenergy es converteix en una de les primeres empreses del món a signar un PPA que combini projectes d'energia solar i emmagatzematge, ha subratllat la companyia en un comunicat.

  • 35,00€
  • 1,16%

En el marc de l'acord, Grenergy proveirà de més de 8 TWh a EMOAC, empresa associada a la comercialització d'energies renovables i filial de Copec, la principal empresa de distribució de combustibles de Xile. Està previst que l'inici del subministrament es produeixi entre el 2026 i el 2027.

Aquesta operació s'emmarca dins dels plans de creixement de la companyia, molt vinculats a l'emmagatzematge energètic, i que presentarà al seu primer Capital Markets Day el proper 21 de novembre.

Grenergy va desembarcar el 2012 a Xile, des d'on centralitza totes les seves operacions a Sud-amèrica. Després de més d'una dècada al país, s'ha convertit en l'empresa amb més plantes connectades, més de 70, i amb projectes que sumen més d'1,3GW, incloent-hi construcció i construïts, ha indicat la companyia.

"Grenergy s'ha caracteritzat des dels seus orígens per ser una empresa pionera i amb aquest acord torna, una vegada més, a assolir una fita històrica dins de la indústria de les renovables", ha assenyalat David Ruiz de Andrés, CEO de Grenergy.

EMOAC és una de les principals empreses de comercialització d'energia renovable de Xile i té més de 10 anys d'experiència en l'atenció de clients lliures, digitalització, eficiència energètica i subministrament per a electroterminals.

Noticias relacionadas

contador