ep david ruiz de andres ceo de grenergy
GRENERGY - Archivo

Grenergy ha emès "amb èxit" un nou programa de bons verds al Mercat de Renda Fixa de BME (MARF) per un valor final de 52,5 milions d'euros i un termini de venciment de 5 anys, segons ha informat la companyia a un comunicat.

  • 39,70€
  • 1,93%

Es tracta de la segona emissió de bons al MARF de Grenergy després de l'emissió inaugural de 22 milions d'euros el novembre de 2019. Aquesta nova emissió de 52,5 milions d'euros ha estat molt atomitzada i s'ha col·locat entre prop d'una trentena inversors amb perfils molt diversificats, entre els quals destaquen inversors institucionals nacionals i internacionals i banques privades, segons ha precisat l'empresa.

Amb un tipus d'interès del 4%, la companyia ha millorat en 75 punts bàsics el cost de l'emissió de bons anterior. Amb això, reforça la seva posició financera per continuar fent les inversions del seu pla estratègic, el qual preveu assolir una cartera pròpia de projectes de generació de 3,5 GW per a l'any 2024.

L'emissió ha estat dirigida per Bankinter en qualitat d'entitat coordinadora, col·locadora i agent de pagaments, recolzats a la col·locació per BIG i EBN. Evergreen Legal ha assessorat legalment Grenergy, mentre que Ramón i Cajal ha actuat com a assessor legal de l'entitat coordinadora i les entitats col·locadores. A més, la companyia ha comptat amb Norgestion com a assessor registrat.

Segons Daniel Lozano, director d'estratègia i mercat de capitals, “en un entorn de volatilitat als mercats de renda fixa, amb inflació creixent i possibles pujades de tipus, Grenergy ha estat capaç de captar recursos a un preu extraordinàriament competitiu, demostrant el suport dels inversors en mercats de capitals, cosa que ens permet continuar avançant en el nostre ambiciós pla de creixement”.

Noticias relacionadas

contador