youtube

Google ha anunciat que portarà a terme un bloqueig dels canals de YouTube connectats a RT i Sputnik a tot Europa enfront la situació de guerra provocada per Rússia a Ucraïna.

"A causa de la guerra en curs a Ucraïna, estem bloquejant els canals de YouTube connectats a RT i Sputnik a tot Europa, amb efecte immediat. Prendrà temps perquè els nostres sistemes es posin en marxa per complet. Els nostres equips continuen monitoritzant la situació les 24 hores del dia per prendre mesures ràpides", ha escrit la companyia al seu compte oficial de Twitter.

Fa uns dies, Google ja avisava que estava monitoritzant activament la guerra a Ucraïna, buscant i interrompent les campanyes de desinformació. "La informació veritable és especialment important en temps de crisi", assenyalava.

I "a YouTube, destaquem vídeos de fonts de notícies fiables i treballem àrduament per eliminar el contingut que infringeix les nostres polítiques. Durant els últims dies, hem eliminat centenars de canals i milers de vídeos i ens mantenim atents a la informació errònia infractora". A més, "estem bloquejant els anuncis relacionats amb aquesta crisi que busquen aprofitar-se de la situació", afegia.

Noticias relacionadas

contador