ep junta de accionistas de merlin de 2022
EUROPA PRESS

Els experts de Goldman Sachs han reiniciat la recomanació de Merlin Properties amb un consell de neutral i un preu objectiu de 10 euros, tal com expliquen en un informe sobre el sector immobiliari que publiquen aquest dimarts.

  • 10,98€
  • -0,18%

"Creiem que la cartera de Merlin, incloent-hi la venda de les sucursals bancàries de BBVA, ofereix una rendibilitat força baixa, del 3,7%, atès el recent augment del cost de capital de l'empresa, que estimem en un 5,6%", indiquen des del banc nord-americà.

"En particular, veiem riscos a la cartera d'oficines de la companyia, que representa a prop del 60% del portfoli, atesa la barreja d'ubicacions, incloent-hi actius fora de l'M30 a Madrid, que històricament ha tingut una desocupació més gran davant dels seus parells.", afegeixen.

Atès que els títols ofereixen tot just un potencial del 6% des dels nivells actuals de cotització, "tornem a situar la recomanació a neutral", expliquen.

"S'ACUMULEN LES PREOCUPACIONS"

Goldman reconeix que "s'acumulen les preocupacions" sobre el sector immobiliari, que és el sector de la Unió Europea (UE) amb pitjors resultats des del 12 d'abril, subratlla.

"Creiem que els mercats han reflectit que el vent de cua dels tipus ha disminuït i que és possible que es produeixin descensos significatius del valor dels immobles similars als observats durant la crisi financera mundial", expliquen des de Goldman.

Tot i això, atès que el rendiment dels bons alemanys a 10 anys ha augmentat 194 punts bàsics des de principis d'any fins al 21 de juny, però ha disminuït uns 52 punts bàsics des d'aleshores, el descobriment dels preus immobiliaris no ha fet més de començar com a resultat d'aquest canvi, i veiem tant oportunitats com riscos per a la nostra cobertura”, reconeixen.

Noticias relacionadas

contador