• L'entitat considera que Indra és 'una història d'autoajuda preparada per un canvi potencial de tendència'
  • Durant el primer semestre, la companyia ha abandonat les pèrdues i ha obtingut un benefici de 31 milions d'euros
Indra_Sistemas

Goldman Sachs considera que Indra és una font d'oportunitats. Així, des de l'entitat financera recomanen comprar les seves accions, a les quals atorga, a les quals atorga un preu objectiu de 13,5 euros.

El més curiós és que el banc d'inversió nord-americana torna sobre els seus propis passos amb aquest preu. Al març d'aquest any, Goldman Sachs ja ho va elevar d'11,5 a 13,5 euros. Tres mesos després, ho va rebaixar fins als 11 euros. I al començament d'agost, torna una altra vegada amb els 13,5 euros per títol animat pels resultats que Indra, en la qual la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) compta amb una participació del 20,1%, va presentar en el primer semestre.

Llegiu també: Indra vuelve a hacerse con el concurso de las elecciones por un precio un 40% más barato

Goldman Sachs qualifica a l'empresa de consultoria i tecnologia com "una història d'autoajuda preparada per a un potencial canvi de tendència". A més, el banc preveu una millora significativa de la rendibilitat impulsada pels beneficis del programa de reestructuració de costos.

L'entitat considera que Indra és una 'història d'autoajuda preparada per un canvi potencial de tendència'

Els analistes de l'entitat subratllen la importància de que es produeixi un augment en els marges operatius de l'empresa presidida per Fernando Abril-Martorell, ja que espera que creixin des de l'1,8% estimat per 2015 a prop del 10% el 2020 gràcies a un millor flux de caixa i uns majors retorns. Al seu torn, la nord-americana espera que el creixement "reboti el 2017 i més enllà donada la demanda acumulada a Espanya i la resta d'Europa".

EL BANC ANIMA A COMPRAR

Basant-se en aquest diagnòstic, Goldman Sachs millora la recomanació sobre Indra a comprar des de neutral i eleva el seu preu objectiu a dotze mesos a 13,5 euros. És a dir, li concedeix un potencial alcista del 23% des dels 11 euros als quals cotitza ara.

La decisió del banc arriba després que Indra presentés els seus resultats corresponents al primer semestre el passat 29 de juliol. L'espanyola ha guanyat 31 milions d'euros fins al juny, enfront de les pèrdues de 436 milions d'euros que va tenir el mateix període de l'any precedent tot i que les seves vendes van disminuir un 5%, fins als 1.332 milions d'euros.

Llegiu més:

Indra vuelve a positivo: gana 31 millones de euros en el primer semestre

Consultorio de análisis técnico: Iberdrola, Ferrovial, Indra, Facebook y seis títulos más bajo la lupa

Indra se dispara un 15,65%: resultados débiles pero 'gran evolución de la caja'

Indra se dispara y ataca la parte alta del canal bajista

Indra cobreix el buit a la baixa de finals de febrer

contador