ep tobias martinez i francisco reynes cellnex telecom
EUROPA PRESS

Els analistes de Goldman Sachs han rebaixat la seva recomanació sobre Cellnex de comprar a neutral. D'altra banda, l'entitat ha augmentat el preu objectiu de l'operador d'infraestructures de telecomunicacions sense fins a 19,9 euros per acció des dels 17,8 euros, un augment de l’11%. La companyia cotitza a 19,13 euros amb una capitalització de 4.430 milions d'euros i cau un 0,6% a la jornada d'aquest divendres.

  • 36,32€
  • 0,47%

Des de l'entitat destaquen "els bons resultats i estratègia durant l'últim any que han permès a la companyia assolir un creixement orgànic previsible i robust". Un dels principals motius d'aquest creixement ha estat "l'execució exitosa d'adquisicions selectives de portafolis de telecomunicacions a Suïssa, França, al Regne Unit i Holanda", indiquen des de Goldman.

Els analistes esperen que els resultats fins al 2017 continuïn mostrant un sòlid creixement. "A llarg termini, veiem marge per a noves adquisicions selectives de torre de telecomunicacions o, alternativament, un major pagament de dividends", indiquen al seu informe. D'altra banda, des de l'entitat destaquen les últimes informacions que assenyalen que Cellnex podria rebre una oferta per part d'American Tower, companyia de telecomunicacions nord-americana amb 50.000 milions d'euros de capitalització.

Les seves estimacions dels ingressos de Cellnex per 2017 se situa en 788 milions d'euros i 840 milions, el 2018. Quant als riscos de la companyia, Goldman considera que es pot veure perjudicat per un "augment dels tipus, execució de fusions i la competència en adjudicacions".

Noticias relacionadas

contador