ep archivo   la consejera delegada de bankinter gloria ortiz
BANKINTER - Archivo

"La baixada pausada de l'euríbor és bona per a nosaltres perquè ens permet gestionar millor el balanç. Hem allargat la durada dels actius i hem reduït la durada dels dipòsits. A més, el creixement del nostre negoci en àrees de més marge compensa la caiguda del euríbor. Treballarem perquè no hi hagi baixada del marge d'interessos durant els propers trimestres".

  • 7,93€
  • -0,28%

Són les declaracions de Gloria Ortiz, consellera delegada de Bankinter, durant la roda de premsa feta aquest dijous per presentar els resultats del primer semestre.

D'altra banda, la directiva ha indicat que la baixada de l'euríbor implicarà una pressió menor en la remuneració als dipòsits de particulars i empreses.

Qüestionada sobre la integració anunciada d'EVO Banc, ha assenyalat que "impulsarem la nostra estratègia digital i oferirem productes que ara té EVO per a la resta de clients de Bankinter".

En aquest sentit, ha justificat la integració a causa de la necessitat d'aprofitar "el múscul inversor més gran que té el banc i aprofitar les economies d'escala".

Sobre l'evolució de Línia Directa, asseguradora en què Bankinter és el màxim accionista, Ortiz ha dit que "tenim màxima confiança en l'equip gestor i no ens en plantegem pas una desinversió".

Qüestionada per la possibilitat de comprar un banc a Portugal, ha precisat que “no tenim intenció de participar en operacions corporatives perquè seguim apostant pel creixement orgànic”.

Noticias relacionadas

contador