ep archivo   francesco starace consejero delegado de enel en la presentacion del plan estrategico
ENEL - Archivo

Canvis importants a la cúpula d'Enel, que afectaran també Endesa, la seva filial espanyola en què controla el 70% del capital.

  • 17,80€
  • 0,14%
  • -
  • -

El Govern de Giorgia Meloni ha cessat Francesco Starace com a conseller delegat d'Enel i ha anunciat la seva substitució per Flavio Cattaneo, fins ara vicepresident executiu de l'empresa de trens d'alta velocitat Nuovo Transport Viaggiatori (NVT).

Starace també és vicepresident d'Endesa i president d'Enel Iberia i havia exercit el càrrec de conseller delegat d'Enel des del 2014.

A més, l'executiu italià ha nomenat Paolo Scaroni, que ja va ser anteriorment conseller delegat d'Enel, com a nou president de l'empresa elèctrica.

D'altra banda, el Govern ha mantingut Claudio Descalzi com a conseller delegat de la petroliera Eni, la més important d'Itàlia. Tot i que el nou president en serà Giuseppe Zafarana.

També ha decidit substituir Alessandro Profumo com a conseller delegat de l'empresa Leonardo, el grup més gran del sector de Seguretat i Defensa del país; i ha proposat com a nou CEO Roberto Cingolani.

Noticias relacionadas

contador