ep archivo   ignacio mosquera nuevo director financiero de gestamp
FRANK VAN BEEK - Archivo

Gestamp ha anunciat aquest dimecres el nomenament d'Ignacio Mosquera Vázquez com a nou Chief Financial Officer (CFO) del grup. Mosquera s'encarregarà de l'àrea financera del grup després d'haver exercit el càrrec de sènior vicepresident i group treasurer de Philips als Països Baixos. La decisió ja ha estat aprovada per la Comissió de Nomenaments i Retribucions i també pel Consell d'Administració de Gestamp, i la incorporació del nou directiu serà efectiva a partir del 19 de maig del 2022.

  • 2,80€
  • 5,66%

La multinacional espanyola especialitzada en el disseny, el desenvolupament i la fabricació de components metàl·lics d'alta enginyeria per a la indústria de l'automoció ha explicat en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que Mosquera s'incorpora a l'estructura financera de Gestamp "després d'una dilatada carrera a nivell global entre d'altres a Espanya, Luxemburg i Holanda".

"La seva experiència professional té un fort enfocament en Finances Corporatives, Planificació Financera, Finances Estructurades, Adquisicions i Estratègia. experiència en diferents sectors, incloent-hi Salut, Telecomunicacions, Infraestructures i Energia, entre d'altres", destaca la companyia.

Llicenciat en Ciències Empresarials per CUNEF i Executive MBA per IESE Business School-Universitat de Navarra (Espanya), Mosquera va iniciar la seva carrera com a Consultor Associat a Bain & Company l'any 2000. Posteriorment, va treballar a KPMG, sent director adjunt de Project Finance a Banc Popular, i Head de Finançament i Gestió de Riscos a Millicom International Cellular.

Així mateix, al seu currículum destaca el seu lloc a Philips. I és que durant més de 7 anys i amb seu als Països Baixos, ha estat vicepresident sènior i tresorer del grup. "Com a part de la transformació de Philips, Mosquera va tenir un paper important en l'oferta pública inicial de Philips Lighting (ara Signify) i la posterior venda de les accions restants, la desinversió d'Electrodomèstics i les adquisicions de Volcano, Spectranetics, BioTelemetry i Cardiologs", afirma Gestamp.

La companyia espanyola assenyala, a més, que alguns dels principals èxits del que serà el seu nou directiu a Phillips "inclouen l'optimització del balanç del grup, una reducció substancial de les despeses financeres, la reducció de l'impacte dels tipus de canvi a les finances del grup i el tancament de la primera línia de crèdit renovable indexada a ESG”.

Noticias relacionadas

contador