• Genomica es converteix així en la primera companyia de diagnòstic molecular espanyola que obre una filial al país asiàtic
cbpharmamar5 short

Genomica, companyia de diagnòstic molecular participada al 100% per PharmaMar, va inaugurar el passat 14 de març la seva primera filial a Àsia, dins de la "Wuhan East Lake Free Trade Zone" a la ciutat de Wuhan, Xina. L'acte va ser presidit per l'Ambaixador d'Espanya a la Xina, Alberto Carnero, i va comptar amb la presència d'empreses xineses, així com representants de la pròpia "Wuhan East Lake Free Trade Zone".

  • 48,30€
  • 2,68%

La "Wuhan East Lake Free Trade Zone" és una zona de lliure comerç amb una supervisió duanera i impositiva especial per importacions i exportacions, condicions que la converteixen en un enclavament estratègic per a Genomica en la seva missió de convertir-se en una empresa de referència a la regió d'Àsia Pacífic, ha assenyalat la companyia en una nota.

L'expansió de Genomica a la Xina es va iniciar el 2013 amb l'obertura d'un Oficina de Representació a la ciutat de Wuhan, dins de "Biolake", un dels parcs tecnològics de referència a l'Àsia, que compta amb més de 15 km2 dedicats a la biotecnologia, la bioagricultura, biofísica i biomedicina, entre altres ciències i que converteix aquesta ciutat de més de 10 milions d'habitants, en una de les zones de major creixement econòmic i industrial del gegant asiàtic.

La principal funció d'aquesta Oficina de Representació, va ser la d'estudiar el mercat asiàtic i, especialment, la recerca de socis xinesos per distribuir els seus productes en aquest país. Després de quatre anys, la biotecnològica ha decidit transformar aquesta oficina en una empresa filial de la seva matriu, situada a Madrid, cosa que li permetrà tancar acords de distribució i començar el registre de dels seus equips de diagnòstic davant l'Agència Reguladora Xinesa, CFDA.

Genomica es converteix així en la primera companyia de diagnòstic molecular espanyola que obre una filial a la Xina. Des d'aquí, vol portar a aquest país i a la resta del Sud-est asiàtic els seus productes de diagnòstic.

A més de l'accés a aquest gran mercat, els responsables de Genomica apunten que han trobat "una gran disposició innovadora per part de les empreses xineses, així com un impuls per part del govern asiàtic a invertir en aquest sector".

Noticias relacionadas

contador