ep economia- pharmamarimpulsa68 en bolsael exitola lubinectedinacancerpulmon microcitico
PHARMAMAR - Archivo
48,30€
  • 1,26€
  • 2,68%

Genomica, l'empresa de diagnòstic molecular que pertany a PharmaMar, comença a materialitzar el seu primer contracte a la Xina amb l'empresa HuaSin Science, dedicada a l'equipament mèdic, per liderar el desafiament global que suposa el diagnòstic primerenc del càncer de cèrvix a la Xina.

Després de la signatura del contracte a principis de 2019 i després de 8 mesos de treball, s'ha conclòs la producció dels primers 6 equips automàtics completament adaptats a la marca asiàtica, incloent-hi un disseny específic d'imatge corporativa, així com programari d'usuari en xinès. Els kits de diagnòstic molecular basats en la tecnologia Clart de Genomica, que seran produïts per HuaSin Science, permetran l'anàlisi de virus de Papiloma humà.

La delegació xinesa desplaçada a Espanya ha rebut la formació necessària per realitzar el processament de les mostres, utilitzar i oferir manteniment d'equips, així com entendre les característiques funcionals i especificacions tècniques del kit de diagnòstic, que servirà per detectar el VPH en milions de dones a la Xina.

Amb el lliurament d'aquests equips i la formació de personal, es completa la primera fita d'aquest acord, el següent pas consistirà en el començament del procés de registre per part de l'empresa HuaSin Science dels kits de diagnòstic de VPH i els equips de automatització.

El VPH és la infecció de transmissió sexual més comú al món que pot provocar càncer. Segons les estadístiques, entre un 75-80% d'homes i dones sexualment actius poden contraure aquest virus en algun moment de la seva vida, i és el responsable del 10% dels casos de càncer de cèrvix en dones.

Noticias relacionadas

contador