• La font consultada ha assenyalat que Flannery no esperarà fins a novembre per començar els ajustos
general electric

General Electric prepara un pla per dur a terme un significatiu ajust de personal amb l'objectiu de reduir els costos de la multinacional i impulsar el benefici, segons ha indicat a Reuters una font amb coneixement directe de la situació. Les accions pugen un 0,12% en les negociacions prèvies a l'obertura.

  • 184,59$
  • -2,50%

"La retallada començarà i serà agressiva", va assenyalar a l'agència aquesta font anònima sense precisar la xifra de llocs de treball que es podrien veure afectats. Al desembre de 2016, GE comptava amb 295.000 treballadors a tot el món.

Des de la multinacional, una portaveu ha indicat a Reuters que GE va anunciar al març un pla per reduir els seus costos en 2.000 milions de dòlars (1.688 milions d'euros) per 2018, encara que va apuntar que el nou conseller delegat de GE, John Flannery, "està revisant tots els aspectes de la companyia", i ha afegit que al novembre farà una presentació per a inversors.

No obstant això, la font consultada ha assenyalat que Flannery no esperarà fins a novembre per començar els ajustos, i afegeix que les retallades podrien afectar treballadors de diverses àrees, incloent-hi recursos humans, seguretat, auditoria i possiblement finances, a més de tecnologies de la informació, en què GE hauria deixat de contractar personal.

John Flannery va assumir el lloc de conseller delegat de l'empresa el passat 1 d'agost. Va reemplaçar així Jeff Immelt, que continuarà ostentant la presidència de GE fins a la retirada el proper 31 de desembre, data a partir de la qual serà reemplaçat també en el càrrec per Flannery.

Noticias relacionadas

contador