ep el consejero delegado de inditex oscar garcia maceiras en la inauguracion del curso de esade
ESADE

"Continuem veient grans oportunitats de creixement orgànic a llarg termini a nivell global. Veiem grans oportunitats de creixement als Estats Units i en altres mercats com Alemanya i l'Índia".

  • 45,42€
  • -0,59%

Son les paraules d'Óscar García Maceiras, conseller delegat d'Inditex, durant la presentació davant d'analistes dels resultats de la matriu de Zara, corresponents al quart trimestre fiscal del 2023 i al conjunt de l'exercici.

"Per nosaltres, els EUA són un mercat estratègic i el 2023 ha estat molt positiu per a nosaltres. Tenim importants projectes per al 2024 que inclouen noves botigues a Los Angeles, Las Vegas i Miami, mentre seguim millorant l'experiència dels clients mitjançant la nostra plataforma en línia", ha afegit.

Inditex estima un creixement de l'espai brut anual durant el període 2024-2026 al voltant del 5%. Així mateix, preveu unes inversions ordinàries d'uns 1.800 milions d'euros el 2024. Aquestes inversions es dedicaran principalment, segons ha precisat la companyia, a l'optimització del seu espai comercial, la integració tecnològica i la millora de la plataforma en línia.

La companyia ha destacat també el Pla d'expansió logístic, amb un "programa d'inversions extraordinari de dos anys", centrat en l'expansió de la capacitat logística. Aquest programa destina 900 milions d'euros a cadascun dels exercicis 2024 i 2025, ha detallat la cadena tèxtil.

Sobre l'evolució de les vendes en línia, Maceiras ha dit que "estem molt satisfets amb la fortalesa de les nostres vendes en línia, encara que aquest creixement no seria possible sense el nostre model combinat de botigues físiques".

Noticias relacionadas

contador