ep el consejero delegado de inditex oscar garcia maceiras durante la presentacion de los resultados 20240314184402
Gustavo de la Paz - Europa Press

"Començarem amb el livestreaming als Estats Units i el Regne Unit en les properes setmanes a les nostres pròpies plataformes. La rebuda que ha tingut a la Xina ha estat molt positiva i planegem expandir-ho a altres mercats".

  • 45,25€
  • -1,42%

Són les declaracions d'Óscar García Maceiras, conseller delegat d'Inditex, durant la presentació davant d'analistes dels resultats del primer trimestre fiscal de la matriu de Zara, que han estat ben rebuts pel mercat.

El livestreaming consisteix en retransmissions en directe d'unes cinc hores de durada, que inclouen passarel·les, recorreguts pel provador i l'àrea de maquillatge. Aquest mètode de venda ja suposa al voltant del 10% de les vendes per comerç electrònic a la Xina.

En ser qüestionat sobre l'evolució de les vendes a Espanya, el mercat més gran del grup, ha indicat que "estem molt contents amb la nostra activitat a Espanya i continuem trobant oportunitats de creixement rendible per a totes les nostres marques".

Sobre la marxa general de les vendes a botigues físiques i en línia, ha comentat que “s'estan comportant molt bé als dos canals, ja que tenim un model de negoci totalment integrat. No és possible entendre la fortalesa de les vendes a les botigues físiques sense tenir en compte el potencial de prescripció de la nostra plataforma en línia".

"Al mateix temps", ha afegit, "no és possible explicar la fortalesa de les vendes en línia sense considerar el suport operatiu de les botigues físiques. Els dos canals s'estan comportant molt bé i estem molt satisfets del nostre model".

De cara al futur, ha indicat que "seguim veient grans oportunitats de creixement i, per al nostre model de negoci, és clau seguir millorant l'experiència dels nostres clients, i això passa per tenir les millors botigues i la millor plataforma, però també les capacitats logístiques més avançades per oferir el millor servei”.

En aquest sentit, Inditex planeja emprendre inversions de 1.800 milions d'euros al llarg de 2024 i 2025 per ampliar les seves capacitats logístiques i atendre la forta demanda de les vendes en línia.

Noticias relacionadas

contador