ep archivo   galp
GALP - Archivo

Galp se suma a les iniciatives de Repsol i altres petrolieres per ampliar els descomptes ja imposats pel Govern de Pedro Sánchez als carburants i sumarà fins a 10 cèntims per litre al preu final pagat pel client particular, això sí, serà sota certes condicions i només durant el mes d'abril.

La companyia oferirà aquesta bonificació extra als clients a través de l'aplicació Mundo Galp, encara que la rebaixa està limitada a 3 euros per cada proveïment superior a 30 litres, a més que només es podrà gaudir del descompte una vegada al dia.

Per a nous usuaris, Galp ofereix un descompte de 25 cèntims, una gratificació d'un sol ús i amb un límit de 5 euros per un proveïment superior a 20 litres.

D'altra banda, els usuaris de Galp Flota Business podran beneficiar-se de les promocions actuals d'aquesta targeta de descompte, sumant un estalvi extra als descomptes abans esmentats.

"Davant la pujada generalitzada de preus, reafirmem el nostre ferm compromís amb els consumidors i professionals espanyols a través d'un paquet de bonificacions concedides sobre el preu del combustible, que se suma a l'ofert pel Govern", ha assenyalat Teresa Abecasis, membre de la Junta Directiva i COO Comercial de Galp. "És al present on tots estem cridats a actuar per la construcció del que serà la realitat que volem tenir en el futur", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador