ep cultural centre repre que ohla rehabilitara
OHLA

Fortes pujades a borsa aquest dilluns per a les accions de la constructora OHLA (+5,53%; 0,29 euros), que divendres van baixar amb força fins a nivells de mínims històrics.

  • 0,30€
  • 1,07%

El baix preu de l'acció i la incertesa sobre l'ampliació de capital de 150 milions d'euros que negocien diversos inversors estan provocant una especulació elevada en el valor i un gran repunt de la volatilitat en el títol.

Segons informa El Economista, els nous inversors, liderats per José Elías, propietari d'Audax Renovables i La Sirena, estan negociant les condicions de la seva entrada al capital amb els bancs creditors i els bonistes.

En aquest sentit, OHLA ha sol·licitat als bonistes un ajornament del pagament d'aquest mes fins que es tanqui l'ampliació de capital, que preveu destinar a amortitzar gran part dels bons emesos per 400 milions d'euros. També cerca estendre el termini de venciment, encara que les negociacions estan sent complicades.

Els inversors també negocien amb la banca perquè alliberi una línia d'avals per valor de 140 milions d'euros, encara que la banca també manté una dura posició negociadora.

En qualsevol cas, fins que es concreti l'ampliació de capital, és previsible que els títols d'OHLA segueixin sotmesos a moviments bruscos al mercat, com els que s'estan produint a les últimes sessions.

Noticias relacionadas

contador