ep archivo   piscina olimpica de fluidra
FLUIDRA - Archivo

Fluidra és aquest dimarts un dels pitjors valors de l'IBEX per la retallada de Citi, que ha baixat el consell de comprar a neutral. Diu el banc que la companyia, dedicada a les piscines i el wellness, tornarà al creixement a la segona meitat del 2024, no obstant, creu que les expectatives del consens per a la primera meitat de l'any que ve són "massa optimistes".

  • 21,12€
  • -1,03%

"Després d'un apogeu impulsat per la pandèmia en les vendes a mesura que els consumidors van romandre a casa i van invertir en les seves propietats, ara esperem que les vendes de Fluidra tornin a la dinàmica prepandèmica el 2024", escriu Citi.

A Europa i els Estats Units, al llarg del quart trimestre del 2023 i el primer trimestre del 2024, Citi espera noves modestes disminucions en el creixement de les vendes, però amb comparacions fàcils recolzant el creixement la segona meitat del 2024 i una expansió contínua dels marges amb el suport de l'estratègia de creixement i simplificació contínua de costos.

"Ens trobem un 6% per sota de les estimacions ajustades del consens per a l'EBITDA del 2024/25 i, atès que la valoració ara ens sembla justa, abaixem la recomanació a neutral", explica Citi.

Citi té un preu objectiu de 19,50 euros per a Fluidra. Actualment cotitza lleugerament per sobre de 18 euros.

Noticias relacionadas

contador